Mijn MISSIE

Mijn MISSIE

Waarom De Kleur Geluk als Missie?

Wij als mens hebben gigantisch veel capaciteiten waar men zich vaak niet eens bewust van is. Daarom wil ik mensen helpen om gelukkig en gezonder te worden, op een toegankelijke manier, ondanks zwaar weer waarin men zich bevindt.
Verder wil ik mensen zoals jij en ik, kunnen begeleiden middels training en coaching om hun volle potentieel te bereiken en hun levensgeluk tot bloei te brengen.

Mijn boek, De Kleur Geluk, is de basis voor alle trainingen die je hier zult vinden, het recept om beter te kunnen omgaan met tegenslagen en tevens een eenvoudig en effectief stappenplan om de omslag naar een verhoogd geluksgevoel te maken, en dat recept wil ik graag hier met jou delen, zeven stappen in zeven kleuren, zoals een regenboog.

Vanzelfsprekend is mijn geluksrecept in het Nederlands, gericht aan de bewuste volwassen persoon, en een prachtige kleurrijke manier bieden om gelukkiger te worden en beter te kunnen omgaan met uitdagende situaties en lastige omstandigheden.

Zodoende gaan wij allemaal minder stress ondervinden en meer rust in je hoofd, en vrijheid hebben om van het leven te genieten.

Dat is mijn levensmissie en mijn doel voor 2018.

Veel geluk en plezier toegewenst. Coach Erika.