Over Erika Happyarts

Over Erika Happyarts

Tijdens mijn leven heb ik enkele prachtige uitschieters mogen ervaren waar ik dankbaar voor ben!

Daarentegen ben ik grotendeels opgegroeid met gigantisch veel onprettige ervaringen, naast de pesterijen en verdriet door afwijzingen aan de lopende band.

Zo heb ik in het verleden meerdere zware ongevallen gehad waardoor ik jarenlang vreselijke pijn geleden heb en herhaaldelijk te horen heb gekregen dat ik uitbehandeld was. Het is bijna een wonder dat ik nog leef!
Na een lange zoektocht naar de beste healing methodes heb ik echter het tegendeel bewezen waarbij ik emotionele ballast en negatieve denkpatronen grotendeels heb opgeruimd.

Ik heb mezelf daardoor grotendeels kunnen genezen en ben mezelf gaan specialiseren in coaching. Inmiddels ben ik gekwalificeerd Master life coach sinds juni 2015.

Zelfs mijn antroposofische huisarts complimenteerde mij recentelijk tweemaal met mijn eigen behandelwijze. Hij was uiterst verrast om mij in zo’n geweldige conditie aan te treffen en drukte mij op het hart vooral door te gaan met mijn eigen methodes.
Dat is voor mij de grootste bevestiging dat het werkt wat ik doe.

Ik kan zelfs opnieuw dansen, springen en zingen, iets waarvan ik dacht  dit nooit meer te kunnen. Dit is de grootste kers op de taart en een enorm plezier.

Tegenwoordig voel ik me zichtbaar jonger, beter en gelukkiger dan ooit tevoren, en ik kan vrijwel alles weer, zelfs dansen op intermediate niveau, en daar ben ik enorm trots op. Meestal word ik tien jaar jonger geschat dan mijn werkelijke leeftijd.
De meeste mensen geloven niet dat ik alweer 46 jaar jong ben, en ik eigenlijk ook niet! Steeds meer geniet ik van mijn leven en dat recept wil ik met iedereen delen die er open voor staat om te groeien.

Ik wens jou een heerlijke dag toe en een fantastisch jaar!

Erika Happyarts.