De Kleur Geluk 7.0

De Kleur Geluk 7.0

Wat is De Kleur Geluk en waarom 7.0?

De Kleur Geluk heb ik eind 2013 als mijn eerste boek in eigen beheer uitgebracht, voortgekomen uit de opvallende eigenschap dat ik een kleurverbinding blijk te leggen met mensen, gebeurtenissen en evenementen doordat ik me telkens kleedde in dezelfde kleur alsof het afgesproken was. Toch was dat nooit het geval. De avond tevoren legde ik de kleding klaar en vrijwel altijd was dit verrassend overeenkomstig.

Die buitengewone kleurverbinding komt telkens intuïtief tot stand. Om die reden is mijn Regenboogmethode ook niet een analytisch of rationeel programma maar daarom zeker niet minder doeltreffend.

Mijn eerste boek met vijf kleuren was echter nog maar het prille begin van mijn geluk-methodiek in alle kleuren van de regenboog.

Inmiddels zijn we bijna vier jaar verder en heb ik me gespecialiseerd in LifeCoaching waardoor ik veel meer extra toegevoegde waarde kan bieden met veel meer levenservaring. Tevens heb ik mezelf telkens opnieuw uitgevonden omdat ik begon te beseffen wat er niet werkt en wat er vooral wel werkt zodat mijn lezer, jij dus, niet meer het wiel hoeft uit te vinden.

Mijn boek en training is een eenvoudig stappenplan in zeven kleuren waarbij ik de Regenboogmethode aanzienlijk heb bijgeschaafd, en daarbij professioneler, overzichtelijker, doeltreffender gemaakt heb, en zelfs grotendeels herschreven.

Zodoende is het een effectief en gestructureerd geheel geworden wat makkelijk is toe te passen. En niet te vergeten, kleurrijk en inspirerend is. Een techniek waarvan men blij wordt en meer kan genieten in het leven. Vandaar de 7.0!

Het grote belang van kleur

Elke kleur heeft een bepaalde trilling, een vibratie en zit op een zekere golflengte wat inmiddels allang wetenschappelijk bewezen is. Daarbij heeft elke kleur ook bepaalde eigenschappen, positief en minder positief. Daarnaast heeft ieder mens 7 bekende kleur-energiepunten, bekend als chakra’s, ofwel het eeuwenoude kleurenwiel.

Wist je dat we van nature lichtwezens zijn met een menselijke en tijdelijke ervaring? Dit is niet spiritueel, mysterieus of zweverig maar een vaststaand feit. We beginnen ons als mens nu pas en met mondjesmaat, na tweeduizend jaar te realiseren hoeveel briljante capaciteiten wij hebben.

Daarbij is kleur in een mensenleven ontzettend belangrijk om werkelijk gelukkig te kunnen zijn. Wij onderschatten deze waarde enorm, en nog steeds worden wij in de kleurloze richting geduwd, waardoor we opgaan in het gangbare massale gebeuren: het zakenleven is voornamelijk grijs of donkerblauw, bijna overal in uniformen ziet men ook nog steeds zwart of donkerblauw, of erger, zwart met beige.

Zo is kleurenprint nog steeds ontzettend prijzig en daarom overweeg ik sterk om mijn boek deze keer niet te laten drukken als boek maar me voorlopig te beperken tot de online e-book versie en een training. Wellicht breng ik het alsnog uit als boek maar in een beperkte, kleine oplage zodat mensen die niet graag op scherm lezen, toch mijn boek in hun bezit hebben. Iedereen hoort immers toegang te hebben tot mijn geluksmethode.

De mode is daarin niet anders. Enkele personen bepalen ons modebeeld maar wat zou er gebeuren als wij allemaal ons eigen kleurbeeld gaan vormen? Met andere woorden, wanneer ik geel in de winter wil dragen, dan doe ik dat. Inmiddels heb ik zoveel geel in mijn kleerkast hangen dat dat altijd mogelijk is.

Sterker nog, als iedereen zijn of haar ontbrekende kleur als krachtkleur zou dragen (rood, geel, blauw en/of groen) zou elk mens een heel stuk gelukkiger zijn en zich beter in zijn of haar vel voelen, geloof me.

Het is opvallend om te merken dat al mijn relaties aanzienlijk verbeterd zijn en dat het contact leggen met onbekenden ook vlot en als vanzelf gaat sinds ik de kleuren en kleren draag die echt bij mijn natuurlijke energie passen. Wat een prettig verschil!

Wil je meer weten, meld je dan aan voor mijn 10 Gouden Geluk Tips Mailing. Veel plezier en graag tot ziens.

***

Teksten: Copyright Erika Happyarts 2018, alle rechten voorbehouden.

Reageren is niet mogelijk.