Stap 8. Goud Geluk aan het eind van de Regenboog

Stap 8. Goud Geluk aan het eind van de Regenboog

Aan het eind van elke regenboog ligt er een pot goud op jou te wachten, GOUD Geluk!

Heb je de stappen in zijn geheel doorgelezen en ben je reeds elementen hiervan aan het toepassen? Dan wil ik jou van harte feliciteren omdat je besloten hebt om aan jouw geluk te gaan werken. Super! Geluk en gelukkig zijn, komt namelijk niet aanwaaien en het is ook niet instant. Geluk is een werkwoord!
Om goud te behalen, zul je jouw gelukspier moeten gaan trainen. Je zult er wat voor moeten gaan doen.
Begin gewoon, het hoeft niet gelijk perfect of in kannen en kruiken te zijn. Begin gewoon, en geef jezelf de toestemming om deze 7 kleuren geluk te gaan ontdekken en het regelmatig in jouw eigen leven toe te passen.

Als je uitsluitend de eerste stap, Dankbaarheid (groen) en deze laatste stap Innerlijke kracht (geel) heel regelmatig zou gaan toepassen, dan heb je al veel voor jezelf gewonnen, met een verhoogd geluksgevoel.
Vanzelfsprekend is het belangrijk om het hele kleurenspectrum in jouw leven te integreren, wanneer jij werkelijk langdurig resultaat wilt boeken waardoor jij jezelf blijvend en langdurig gelukkig kan voelen.
Met het toepassen van het hele kleurenspectrum zal je tijdens moeizame periodes en lastige situaties in staat zijn om vrij eenvoudig om te schakelen naar meer rust, meer vreugde en meer voldoening, waardoor jij en jouw leven niet langer onder de constante invloed staat van verschillende stressfactoren. Hoe zou dat voor jou zijn?

Kort geleden heb ik daadwerkelijk op een gratis asperge-proeverij bladgoud gegeten. Het geeft een extra zoute smaak en het was een buitengewoon luxe ervaring.
Wij schijnen als mens voor een bepaald percentage, 15%, als ik me niet vergis, uit goud te bestaan. Wij dragen dus letterlijk dit kostbare edelmetaal in ons.
GOUD GELUK is daarom de pot goud aan het einde van elke regenboog, de zeven kleuren met een gouden randje. De schittering en de rijkdom die een blijvend geluksgevoel geeft en die ieder van ons in zich draagt.
GOUD GELUK behelst daarom het hele kleurenspectrum van de Regenboogmethode, en ik wil jou aanmoedigen om aan de slag te gaan met de 7 geluk stappen.

Ik wens jou veel kleurrijke ervaringen in overvloed toe.

Alle teksten op deze website: © Copyright Erika Happyarts 2018

Reageren is niet mogelijk.