AANRADER

AANRADER

Iching systems: DE uitkomst voor de hoogsensitieve persoon.

Hoe zou het voor je zijn als je toegang had tot uitgebalanceerde instrumenten die ertoe bijdragen dat je minder last hebt van prikkels uit de buitenwereld, beter je eigen energie kan bewaren, meer rust vindt en beter kunt slapen, en zelfs emotionele ballast op milde wijze kan verminderen? Of heb je last van luidruchtige buren en zou je wel een effectieve methode willen die de stress en zelfs de overlast hierover wegneemt?

Dit is precies wat de Perfect Balance instruments van Iching Systems voor jou kunnen doen, en nog veel meer.

Ik maak al jaren dankbaar gebruik van haar instrumenten, de Perfect Balance card en de Little Wonder. Ik heb inmiddels reeds een tiental keren haar seminars bijgewoond, in Parijs, Londen en in 2012 op de leadership cruise vanaf Miami naar de Bahamas. Vorig jaar een privé consult gehad van Mary Miller zelf in de regio Parijs (zie foto!)

Zodra ik de mogelijkheid heb, wil ik haar opnieuw naar Nederland halen. Ik ben vendor, officiële verkoper en Ichingsystems biedt 100% garantie en klanttevredenheid. Eventueel wil ik als vertaler optreden, mocht je moeite met Engels hebben.

Deze instrumenten zijn allemaal gebaseerd op de oude Chinese wijsheidsleer van de Iching, en stuk voor stuk voorzien van Iching hexagrammen, die ervoor zorgen dat de energie op natuurlijke wijze stroomt zonder barrières. Daarbij zit er magnetisch materiaal in de kaart die het beste werkt met licht, liefst daglicht.

De instrumenten zijn herhaaldelijk verbeterd, aangepast, doorgetest, en tegenwoordig ook verkleind, zelfs tot pas-formaat. Tegenwoordig is de frequentie van de instrumenten aanzienlijk verhoogd waardoor de kracht voelbaar is.

Hoe werkt het?

Het zorgt ervoor dat jouw energieveld zich geleidelijk kan helen na fysieke en/of emotionele impact of trauma op de langere termijn waardoor jij geleidelijk aan teruggaat naar jouw natuurlijke staat van zijn.

Wanneer je een van hun instrumenten aanschaft, krijg je een volledige persoonlijke support zodra je klant bent, ook wanneer de wereld om jou heen lijkt in te storten en geen enkele andere methode lijkt te werken. Mary met haar professionele team, kan op afstand aan jou werken en voor mij voelde het kortgeleden alsof ik op een warme zomerdag uit een warm bubbelbad stapte.

Grandioos. Dit is een absolute aanrader. Je kan best eerst beginnen met het family pack en de Perfect balance card twee maal per dag 10 tot 15 minuten tussen je handen houden alsof je zit te bidden, of gewoon 15 min. om je hals hangen aan het koord.

UPDATE: Vanwege het plotse overlijden van Mary op 15 maart 2018 zullen de seminars worden overgenomen door John Miller, de uitvinder en ontwerper van de instrumenten en teamlid Shelly. Mary was een van mijn belangrijkste mentoren, een bijzondere persoonlijkheid die mystieke kennis verschafte.

Ook voor het verminderen van rouw en verdriet kan men de instrumenten gebruiken. Ze heeft me geraakt en ik mis haar enorm, en met mij velen.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of vul hieronder mijn contactformulier in waarbij je in het onderwerp ‘balance’ vermeldt. Alvast bedankt voor jouw interesse.