Kleur Je Geluk Methode

Kleur Je Geluk Methode

Het voorgaande jaar is een gepaseerd hoofdstuk. Gelukkig Nieuw Jaar, een nieuw hoofdstuk wat we tegemoet gaan. Een blanco pagina die we zelf kunnen invullen en beschrijven. Goede voornemens maken en deze hopelijk dit jaar wel bereiken. De vraag voor velen is, hoe doe je dat?

Ken je dit? Dat je goede voornemens hebt en dat jouw goede voornemens na enkele weken reeds verdampt zijn? Dit is mij zo vaak gebeurd en dit jaar wil ik het anders doen. Herken je dat? Vast wel, en je bent dus niet alleen hierin.

Iets als doel stellen en dat doel ook daadwerkelijk bereiken? Afvallen, stoppen met roken, gaan sporten, gezonder eten, een goede planning opzetten, zijn de meest gangbare goede voornemens. En veel mensen worstelen hiermee en ervaren stress doordat ze dit vaak niet op de gewenste manier of binnen een bepaalde tijd bereiken.

Helaas werken dit soort goede voornemens vaak niet, voor meerdere redenen niet. Een daarvan is dat dit soort doelen, niet volledig vanuit jezelf komt.
Daarbij verandert er pas iets structureels wanneer iemand zijn of haar denkpatronen gaat bijschaven en andere keuzes maken. Wat belangrijk is, is om ons te concentreren wat wel haalbaar is voor onszelf.

Waar kies jij voor?

Wat WEL werkt, is weten wat je wil en waarom, een droomdoel stellen wat vanuit jezelf komt en dicht bij je hart ligt. Daarop een sterke intentie zetten dat je dit droomdoel zult en gaat bereiken. Vooral als je dit samen doet met een coach, of via een programma waarbij je aan de hand wordt genomen en niet meer zelf het wiel hoeft uit te vinden.

Wist je dat mijn methode om gelukkiger te zijn, vooral gaat over jezelf BETER voelen?

Hoe zou het zijn wanneer je deze keer echt resultaat behaalt en een blijvend geluksgevoel zou hebben? Is dat van grote waarde voor jou?

En wist je dat gelukkiger zijn heel veel voordelen heeft?

  • Jouw energie stroomt beter.
  • Je ervaart minder stress.
  • Je voelt meer rust en kan beter ontspannen.
  • Je kan makkelijker omgaan met lastige situaties of uitdagingen.
  • Je bent minder snel van slag door kleine euvels.
  • Je gezondheid kan erdoor verbeteren.
  • Je bereikt je doelen sneller en met meer gemak.
  • Je straalt meer en trekt daardoor gelijkgestemde mensen aan.

Wil je graag gelukkiger zijn? Dan heb ik een prachtig nieuw aanbod voor jou:
Met Nieuwe Maan, op 7 januari start mijn eerste online PROGRAMMA waarin je leert om in 8 weken gelukkiger te worden en structureel verschil te maken in jouw leven. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en voor mannen, die graag een vrouwelijke aanpak omarmen. Tegelijk is het effectief, praktisch, haalbaar.

Je ontvangt wekelijks een kort filmpje met een werkblad en de stap van de week, acht weken lang. Je kan dit in jouw eigen tijd bekijken en de oefening doen van die week. Tijd: ongeveer een uurtje per week. Hoe vaker je de filmpjes kijkt, hoe meer vreugde je zal voelen. Vanzelfsprekend kan je altijd teruggaan en alle stappen opnieuw doorlopen totdat je jouw doel, wens of droom bereikt hebt. En dat is zeker niet het enige wat je gaat leren. Ontdek het zelf.

Heb je interesse? Gelukkiger worden in 8 weken, doe je zo!
Het aanbod met eindejaarskorting is slechts beperkt geldig want we beginnen op 7 januari, tijdens de eerste Nieuwe Maan van 2019.

BESTEL HIER.

Nieuwe Maan

Wist je dat de energie van de Nieuwe Maan net zoiets is als een mini Nieuwjaar? Een leuke manier om je intenties te zetten, is om deze te gaan opschrijven in een mooi notitieboek, alsof ze al zijn waargemaakt en alsof je er nu al van kan genieten. 🙂

Ik geef graag iets moois en waardevols en voor iedereen beschikbaar. Precies twee maanden na Kerst word ik 47 jaar en daarom is dit ook de prijs van mijn programma.

Waarom op die datum? Week 5 over relaties valt precies samen met Valentijn en week 7 over zelfwaarde loopt gelijk met mijn verjaardag. Iedereen die me een beetje kent, weet hoeveel waarde ik hecht aan zelfwaarde.

Hopelijk mag ik jou op korte termijn verwelkomen. Je doet er jezelf een groot plezier mee. Laten we met z’n allen een intentie zetten om gelukkiger te zijn.
Graag tot ziens. Durf jij het aan om te stralen? Doe je mee? Welkom.