Wit: LICHT, De Regenboogmethode

Wit: LICHT, De Regenboogmethode

INLEIDING: Wit licht

Wanneer licht weerkaatst of opgedeeld wordt, zie je een regenboog.

Helaas, hier in de Westerse wereld is door bebouwing een regenboog vrijwel nooit volledig zichtbaar. Mijn beste vriendin wees me erop dat dit geen halve cirkel is maar compleet rond.

Elke regenboog is een volledige cirkel en dus volledig rond omdat regendruppels rond zijn. Een interessant weetje en dus meteen een verklaring voor iets wat de meeste mensen niet weten.

Een regenboog voor mij persoonlijk is een stukje geluk, een prachtig natuurverschijnsel tegen een donkere hemel. En ja, de regenboog verschijnt altijd aan de donkerste kant, anders zou deze simpelweg niet zichtbaar zijn.

Jouw geluksgevoel zit al in jou.

Gelukkig zijn en jezelf goed voelen, begint altijd eerst bij jezelf stapje voor stapje beter voelen, en een gewoonte aannemen om jezelf beter te voelen, ook op dagen dat je liever niet meer opstaat.

Jouw ultieme geluk zit reeds binnen in jou, en alles wat je nodig hebt om werkelijk gelukkig te zijn, ook.
Ik bied jou slechts de sleutels naar meer innerlijke vrede.

Zelf ben ik bijna letterlijk onder een zware last vandaan gekropen en desondanks heb ik mezelf grotendeels kunnen genezen, waardoor ik vrijwel alles weer kan, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Er was me zelfs meerdere keren gezegd dat ik maar moest leren leven met de fysieke pijn en beperking.

Nee, ik heb me niet aan dit beperkende medische advies gehouden want ik wist dat er veel meer mogelijk was. Daarom ben ik een intensieve zoektocht begonnen.

De meest belangrijke verzamelde kennis op mijn pad naar heling en bewustwording heb ik herhaaldelijk zelf uitgetest.

Zodoende heb ik  een handzaam, effectief stappenplan ontwikkeld, gebaseerd op de 7 kleuren van de regenboog, de Regenboogmethode.

In mijn aanpak maak ik gebruik van universele symbolen gekoppeld aan kleur, kernbegrippen uitgelegd via diverse zintuiglijke vormen waardoor mijn Regenboogmethode voor iedereen toegankelijk is en eenvoudig toepasbaar is.

  • Hoe zou het voor je zijn als je gemakkelijker en met minder stress zou kunnen omgaan met lastige situaties?
  • Wat betekent het voor jou om meer te genieten van je leven en meer rust en vrijheid te ervaren?
  • Wat betekent het voor jou om een methodiek bij de hand te hebben waarbij je zelf niet meer het wiel hoeft uit te vinden maar aan de hand genomen wordt?

Dit is immers een gestructureerd, overzichtelijk en kleurrijk stappenplan gebaseerd op waardevolle oude wijsheden en uitgebreide vernieuwende kennis zodat elke lezer in staat is om effectief en snel gewenste resultaten te behalen, en vooral met plezier en gemak zijn of haar leven kan veranderen en meer geluk en vervulling zal vinden.

7 stappen in zeven kleuren: 

Wit licht wat door een prisma valt, vormt een regenboog met 7 kleuren.
De Regenboogmethode is ontwikkeld om op bijzondere en effectieve manier emotionele blokkades eenvoudig op te ruimen en los te laten, door middel van de 7 stappen in zeven kleuren.

Daarnaast om lichtheid en rust te ervaren, zodat men meer kan lachen en liefhebben. Hierdoor kan men aanzienlijk sneller zijn of haar doelen bereiken en dromen waarmaken.

Wit licht, en dus de regenboog is het totaal van alle kleuren samen.

stap 1 groen dankbaarheid

stap 2: blauw: expressie

stap 3: nachtblauw: visie

stap 4: paars: intentie

stap 5: rood: connectie

stap 6: oranje: creatie

stap 7: geel: kracht

Het goud aan het einde van de regenboog: viering.

Teksten: Copyright Erika Happyarts 2018, alle rechten voorbehouden.

Reageren is niet mogelijk.